28/10/2022

Novembri esimene nädal


Vaheaeg on selleks korraks läbi saamas. Kindlasti olid palju õues, nautisid hommikust magamist ja hilisõhtust ülevalolekut.
Akud on laetud ja nüüd siis kaheksa nädalat jõuludeni.
Algav nädal tuleb hästi sisukas.

Esmaspäeval alustame kell 8.00 klassijuhataja tunniga. Kõik mõtlevad oma vaheajale ja tutvustavad seda teistele alias´e vormis (näitad, mida tegid ja meie arvame ära). 
Loodusõpetuse tunniks võta kaasa keedumuna ükskõik kas kana, pardi, kalkuni, vuti või muu.

31. 10- 07. 11 on õuesõppe nädal. Püüame iga päev vähemalt ühe tunni teha värskes õhus. Ära unusta, et kooli tulles paned kindad kätte, ka siis kui sind tuuakse autoga treppi😃

31. oktoobril tähistame koolis HÄLLOVIINI


Teisipäeval on hommikul õpiabi. Kui ilm vähegi lubab läheme kunstitunnis õue. Läheb vaja telefoni ja ka USB juhet, et pildid pärast arvutisse laadida.

Algab helkurinädal



Kolmapäeval pead eesti keele tunnis teadma, milline siiani loetud raamatutest on sinu lemmikraamat (ei pea olema loetud sellel aastal). Matemaatikas teeme kontrolltöö- küsimused, mis teemad töös tulevad, leiad blogist ja e-koolist. Nutiringis teeme sinu saadetud piltidest (e-õppe päeval) kollaaži.


Reedel on hommikul õpiabi.


Ära unusta pühapäeval kella keerata! Muidu jõuad liiga vara esmaspäeval kooli!😄

Tuletan meelde, et 1. detsembril algab II trimester. Eesti keeles tuleb 25. novembriks hinne klassivälise lugemise eest. Et hinnet 3 saada, peab olema loetud ja vastatud 100 leheküljeline raamat.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI