09/10/2022

Oktoobri teine nädal

Reedel käisime linnavalitsuses. Oli väga tore ja hariv koolitund. Mul oli hea meel näha rahulikult istumas ja kuulamas ning hiljem julgelt küsimusi esitamas. Olite tublid! 

Möödunud nädalal saime valmis VEPA vahetundide visiooni. Hakkame seda sellest nädalast rakendama. 

Klassis selgus, et VEPA ametid ei toimi suures klassis, seega pöördume tagasi vana ja hea korrapidamise juurde. Kuna oleme juba nii suured, siis oleme korrapidaja nädal aega järjest. See on hea sellepärast, et on kergem meeles pidada. Leia enda nädal  SIIT ja pane see kohe päevikusse kirja ka. Paarilise saite valida ise ja need kes ei valinud panin mina koos korda pidama.

ESMASPÄEV- alustame klassijuhataja tunniga, siis inglise keel, loodusõpetus (selleks korraks oli õppida, vaata oma päevikust!), matemaatika. 4. tund on meil saalis teater. Kes ei ole veel teatriraha toonud, aga soovib teatrit vaadata, palun tuua 3 eurot. Kes ei tule teatrisse, siis nendega teen eesti keele tundi. Viies tund on eesti keel ja lõpuks inglise keel.

Palun vaata, et sul on õppevahendid kotis, väga keeruline on tunnis olla ja aru saada, kui sul pole töövihikut või kui sa iga tund kirjutad paberile, sest sul pole vihikut kaasas.


TEISIPÄEV- hommikul on õpiabi. Kunstis kasutame akvarelle. Lauakate!


KOLMAPÄEV- nutiringi asemel teeme LOODUSÕPETUSE.


NELJAPÄEV- annan õpetaja Airele tagasi teise muusikatunni. Tunnid on: kehaline kasvatus, inglise keel, eesti keel, loodusõpetus ja muusika.


REEDE- hommikul õpiabi. Käelise tegevuse tarvis vildikad, ülejäänud asjad koolis olemas.


Nädalavahetus on olnud ilus, päikeseline. Oktoober on kõige värvilisem kuu meie aastaringis. Tee oma aknast sügispilt ja saada mulle. Minu aknast avanes selline vaade.


Aitäh, Anett, Evert, Arabella, Meribel, Mirtel!







Kutsun teid kaasa lööma sellises vahvas joonistusvõistluses. Kes otsustavad osaleda, andke teada, räägime sellest koolis rohkem.


Toredat uut koolinädalat!

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI