28/05/2022

Eelviimane koolinädal

 ESMASPÄEV 30.05- Oleme kodus, 9. klass teeb eksamit. Koduseks ülesandeks on välja mõelda mäng kolmapäevaks. Päeva teeme järele kolmapäeva õhtupoolikul.

TEISIPÄEV 31.05 0 tundi palun tulla lugemistesti tegema Henril, Meribelil ja Margaretel. On viis tundi ja mudilaskoor. Peale 4. tundi jäävad lugemistesti tegema Evert, Martin, Kenno ja Mait.

Too oma lugemispäevik kooli.

KOLMAPÄEV 01.06 - Õhtupoolikul, peale koolipäeva 2.klassi lõpetamine Axu juures Vainu talus (Axu ema jagab vajadusel kohale jõudmise infot). Piknik koos vanematega. Piknikukorv kaasa! Alustame kella 15.00. Teen väikese kokkuvõtte, kuidas aasta läinud. Orienteeruv lõpp 18.00 paiku.

NELJAPÄEV 02.06- viis tundi

REEDE 03-04.06 ÖÖKOOL. Programm kõigile, ka siis, kui otsustad kooli mitte ööbima jääda. Need, kes kooli ei jää- teie jaoks lõppeb päev 20.30

Need, kes ööbima jäävad, tulevad juba hommikul kõikide asjadega kooli. Luba emal aidata kuni garderoobini, edasi toimeta ise. Teeme nii, et hoiame emad-isad kuni laupäeva hommikuni koolist eemal J Kaasa võta täispuhutav madrats, magamiskott, hügieenitarbed (käterätt, hambahari ja pasta)                    

Koolis toimub toitlustamine 2 korda. Koolilõuna ja õhtusöök kella kuue paiku. Kindlasti tahad vahepeal midagi näksida- võta näksid ise kaasa.  Kehalises kasvatuses on ujumine- ujumisriided kaasa. Täpne programm ilmub klassi seinale.

Hommikul on koolimaja tühi hiljemalt 8:30

Maratonpäeva kajastame terve päeva jooksul blogis

 

ESMASPÄEV (06.06)- oleme kodus, tegime koolipäeva ette, 9. klassil lõpueksam.

TEISIPÄEV- NELJAPÄEV (07.06-09.06)- vabad on 4-5-lised õpilased, aga mitte kõik. Vabaks saavad need õpilased, kes on aasta jooksul hästi õppinud ja käitunud. Samuti võtan arvesse raamatute lugemist. Ühesõnaga need, kellel kõik korras on.

REEDE (10.06)- kooli lõpp

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI