16/04/2022

Vaheaja eelne nädal

Esmaspäevast neljapäevani täida hoolega katse lehte. Ka selle katse eest tuleb arvestuslik hinne. Neljapäeval saad oma taimekese koju viia ja kas siis kasvuhoones või toas (siis pead suuremasse potti istutama) edasi kasvatada. Kui keegi saab taime õitsema ja sellest mulle pildi saadab, saab lisahinde loodusõpetusse.
Sellel nädalal õpiabi ei ole, olete tubli tööd teinud ja veidi preemiat kulub ära!

ESMASPÄEV- testimine. Viis tundi.

TEISIPÄEV- loodusõpetuses õpime koduloomi. Kui sul ema lubab kodulooma puuriga kooli kaasa võtta, siis nüüd on see päev. Võib ka tunniks-kaheks, kui keegi saab tuua-viia.

KOLMAPÄEV- viis tundi. Hommikul ja peale tunde võimalus vastata nii raamatuid kui töid vajadusel järgi teha.
Loodusõpetuses võib tuua kooli: villa (kits, lammas); maavillast lõnga (lammas, kits, laama); naharibasid (lammas, küülik); sulgi (kana, part, hani)
Samuti kogu loodusõpetuse jaoks oma lemmik piimatoodete silte (nt mulle maitseb Prantsuse stiilis jogurt- võtan kaasa jogurtitopsi kaane)
Inglise keele ring neile, kes käivad kolmapäeviti.

NELJAPÄEV- hommikul testimine. Hommikul saab vajadusel  vastata raamatuid ja muud. Loodusõpetuses lõpetame katse jälgimise koolis.

REEDE- on kaks tundi- eesti keel ja matemaatika. Eesti keeles kirjutame etteütluse. Siis algab vanemate klasside loovtööde konverents. Väikestel algab vaheaeg.

Ema läheb Aarega metsa. Eemal oja ääres laulsid linnud. Põõsa all õitsevad sinised lilled. Tamme oksal istub hall vares. Kas sa kardad kurja hunti? Hiir arvas, et kass magab. Palju ei tohi kommi süüa, sest hambad võivad katki minna.


https://f11.pmo.ee/cNMEbbeHkDHDin3G8P9sc-CmfNI=/685x0/filters:focal(2328x1157:3829x2883)/nginx/o/2018/03/29/7735655t1h4fba.jpg

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI