04/12/2021

Detsembri teine nädal

 Teine trimester algas ja peatselt jõuab kätte jõuluvaheaeg. 

Õppimises tuleb rohkem kordamist ja teemade lõpetamiseid.

Ka sellel nädalal kanname päkapikumütsi. Matemaatikas on teemaks aeg, hea kui su kella mudel oleks koolis ja numbrikaardid ka, kes pole siiani veel toonud.

Esmaspäeval ja teisipäeval ootan õnneloose.

Esmaspäev- nutiringis proovime Seesaw äpiga tööd teha ja Math99 äppi telefoni saada.

Teisipäev- kui sul on kodus jõulukaarte, mis on postiga saadetud, võta kaasa ja kui juhtub olema mõni vana jõulukaart, millele ei ole midagi sisse kirjutatud, võta see ka kaasa. Õpime kaardile kirjutamist. Käelises tegevuses teeme toidupangale kaarte.

Kolmapäev- meie klassi kord õnneloosi lett üles panna. Vahetundides läheb müügiks. Võta kaasa mõned mündid, siis saad endale teiste klasside õnneloose soetada.

Neljapäev- loodusõpetuses räägime ja kirjutame lemmikloomast. Kui sul on kodus lemmik, siis tee temast pilt ja prindi võimalusel pilt välja. Kui prindi võimalust ei ole, saada pilt mulle. Need kellel ei ole lemmikut, mõtlevad, keda (mis looma) nad tahaksid ja kirjutavad sellest. Uuri oma lemmiku kohta kui vana, kuidas ta sinu juurde jõudis, mida oskab, jne.

Neljapäeval loeme eesti keeles luuletust ja luuletus tuleb pähe õppida. Anna valida- kas vastad reedel, esmaspäeval või siis teisipäeval.

Reedel ikka ujumine.

EELTEATED


13. detsembrist algab kodutööde vaba nädal👍, kestab 22.detsembrini

16. detsember kell 11.00 läheme soovijatega Jõuluhoovi. Ülejäänud koolitundides.

17. detsembri hommikuni oodatakse annetusi Toidupangale. Võib viia kohe kantseleisse või saata lapsega kooli.

21. detsember jõuluetendus Rakvere teatris.

22. detsember jõuluhommik klassis. Igaüks võtab väikesel alusel mitte üle 20cm  mingeid suupisteid  näkse/puuvilju/kooke/võileibu vm kaasa. Alustel seepärast, et siis on kohe hea lauale panna. Mis üle jääb läheb samal alusel koju tagasi. Kanname päkapikuriideid.




Ilusat teist adventi!


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTN0iRGuKauOPrhTV_-sM9tdh0fc4QzN4-fmg&usqp=CAU

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI