09/10/2021

OKTOOBRI TEINE NÄDAL

 Vaheajani on jäänud veel kaks nädalat. Liigume palju värskes õhus ja oleme terved.

Sellel nädalal ootan Rakvere teatrietenduse raha 15,00 € ja kellel veel klassiraha pole toodud, siis seda ka.

Tellisin 21 lapsele ja 2 vanemale Palmse Jõulumõõga piletid hinnaga 15€ ja bussisõit läheb maksma 4 €. Seda raha praegu ei korja veel.


Esmaspäev- NUTItunnis me seekord arvutiklassi ei pääse. Tore oleks kui sa saaksid oma telefoni Seesaw äpi tõmmata. Siis me saaksime teha osa ülesandeid/ vastamisi hoopis helifailidena. Mina panin otsingusse Seesaw class. Paroolid on samad mis meiliaadressil.

5. tunni ajal on rühmatöö II grupi inglise keele rahvale klassipeo tegevuste välja mõtlemiseks. Samuti saab esmaspäeval teha tegemata töid, parandada mitterahuldavaid hindeid ja vastata raamatuid.

Matemaatikas läheb vaja kolmnurka.

Teisipäev- hommikul on õpiabi. Matemaatikas läheb vaja sirklit.

Käelises tegevuses on vaja karbikaant. Võib olla kingakarbi kaas. Väga hästi sobib ka kommikarbi kaas.

Kolmapäev- klassijuhataja tunnis klassipeo ettevalmistused. Meid on tunnis vaatamas praktikant.

Neljapäev- oleme koolis kolm tundi. Eesti keel, teine tund muusika ja kolmas tund loodusõpetus. Peale söömist läheme jala raamatukokku. Koolikotid jätame garderoobi. Programm kestab umbes kell 13.00-ni. Kes soovib kiirelt tagasi võib ema või isa vastu kutsuda. Koolitunnid peale raamatukogu ei jätku. Samuti ei toimu järelvastamist.

Reede- ujumise päev. Kirjutame etteütluse. (6.nädal täishääliku pikkus)

EELTEADE- 21. oktoobril, neljapäeval toimub peale tunde 14.00-16.00 klassipidu. Teemaks "Moosipidu". Need lapsed, kellel on kodus moosi keedetud toovad väikese purgi moosi kooli. Mina toon saiad. Toimub mooside degusteerimine ja maitsvama moosi valimine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI