17/10/2021

OKTOOBRI KOLMAS NÄDAL

 Algamas on viimane nädal enne vaheaega.

Tunnistuse saamiseni kulub veel kuu, seega kõik jõuavad oma tööd järgi teha ja vajadusel ka parandada.

Plaanitud klassipeo jätame neljapäeval ära ja teeme selle moosipeo novembris, siis kui kõik jälle tervelt koolis tagasi.

Iga päev läheb koolis vaja joonlauda, kolmnurka, sirklit. Samuti võib vaja minna kääre ja liimi. Palun kontrolli, et sul need töövahendid kõik kotis oleksid.

Igal õhtul kontrolli oma koolikott üle, et kõik koolitarbed kotis oleksid. Viimasel ajal on olnud palju unustamisi. Liiga palju!

ESMASPÄEV- loodusõpetuses on välitund. ( kooli hoovis) Oleme pool tunni ajast õues, siis teeme edasi tööd arvutitega. Tuleta meelde, kas su kirjutusalus on ikka koolis. Ja kui oled selle koju viinud, too see kooli tagasi. Nutiringis lõpetame loodusõpetust, siis kontrollin, kas päevikutesse on märgitud korrapidamised ja nädala olulised asjad.

TEISIPÄEV- käelises tegevuses meisterdame putukaid. Kui sul on mõni hea mõte, jaga minuga ka. Mina plaanin teha lusikaputukaid ja röövikuid.

Muusikat ja mudilaskoori ei ole.

KOLMAPÄEV- loodusõpetuses alustame piimahamba katsega. Kui sul ei ole oma piimahammast alles, siis sobib ka keedetud muna. Lisaks läheb vaja klaasi või klaaspurki. Ülejäänud asjad saad minult. Käelises tegevuses on kolmapäeval vaja plastiliini. 

Inglise keele ringi ei ole. Klassijuhataja tunni ajal järelvastamine.

NELJAPÄEV- muusikat ei ole. Õpiabi on viies tund. Järelvastamist ei ole (tegime kolmapäeval)

REEDE- kooli teiseks tunniks. Kehaline kasvatus õues.

KUI MIDAGI NÄDALA SEES MUUTUB, ANNAN E-KOOLIS TEADA.

Tegusat nädalat!














Arabella tegi kodus vee teema järel katse ja pani niisutatud paberi sügavkülma. Välja võttes oli selline tulemus. Vahva!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI