02/10/2021

OKTOOBRI ESIMENE NÄDAL

 Reedel toimus klassis kohtade vahetus. Olin rääkinud klassis mitmel päeval, et neljapäeval panen blogisse lingi klassi plaaniga. Tundub, et koha valimist kodus kasutasid just need, kes soovisid esimestes pinkides istuda. Lõpuks leidsid kõik endale koha 😊 Reede hommikul panin  klassiplaani lukku . Pärast seda pole mõtet plaani muuta. Kohad jäävad sinna, kus reedel istusid.  Kohtade vahetus toimub iga kuu.

Algav nädal on tegevusrohke.

Esmaspäev- loodusõpetuses läheme õppekäigule, kui ilm vähegi lubab.

Teisipäev- õpetajate päev. Tunde annavad 9. klassi õpilased. Hommikul õpiabi ei ole. Sellel päeval on 3 tundi- eesti keel, matemaatika ja kunstiõpetus. Siis minnakse sööma ja koju.

Kolmapäev- meie juurde tuleb külaline, kes tutvustab oma põnevat hobi. Millises tunnis, selgub hiljem. "Ohverdame" kunstitunni. Viimane tund klassijuhataja/ inglise keel.

Neljapäev- loodusõpetuses teeme kontrolltöö. Jälgi blogi, postitan harjutamiseks ülesandeid. Eesti keele tunniks võta kaasa lugemispäevik! Peale 6. tundi võimalus parandada/järgi teha/õppida.

Reede- e-õppe päev. Ülesanded tulevad e-kooli.


Korrapidajad on sellel nädalal agarad olnud ja tegemata tööde tabelisse ka korrarikkumisi pannud😀 Sellel kuul tabelit veel ei jaga, kuigi mõned kleepsud jäid sinna üles. Järgmisel kuul juba avalikuks.

Peale vaheaega võtame loodusõpetuses kasutusele kaustiku, suuruses A4 soovitavalt ruuduline. See kestab mitu aastat. Palun spiraalköites kaustikut mitte valida!

Mõnusat nädalat meile kõigile!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI