25/09/2021

SEPTEMBRI VIIMANE NÄDAL

 Kohe saabki septembrikuu läbi. Oleme olnud väga tublid- jõudnud palju õppida ja tegelenud muu põnevaga. Praegu on nädalad kulgenud sellises vahvas rütmis, et igal nädalal on mingi tegevus koolimajast väljas. Proovime nii ka jätkata.

Korrapidamine on juba harjumuseks saamas. Palun märgi omale päevikusse, millal sa korrapidaja oled!

Seinal on septembrikuu tegemata tööde kalendris mõned kleepsud. Loodan, et need saab algaval nädalal sealt ära.

Kontrolli, kas sul on koolikotis joonlaud, käärid ja liim. Siiani on mõnel lapsel need puudu!

Harjuta etteütlust! Selle leiad Pireti oma eesti keele alt. Sealt etteütlused 1 veerand Sügis.

Esmaspäev- NUTIringis logime sisse e-kooli ja g-mailist saadame kirja. Kui sa hästi ei mäleta oma kasutajanime või parooli, siis palun kirjuta need päevikusse. Seekord peame kõik ennast sisse logima. Täidame ka küsimustiku, kus küsitakse 3 head asja meie kooli kohta. Mõtle juba kodus, mis sulle meie kooli juures meeldib, siis läheb ringitunnis lihtsamalt.

Teisipäev- sõidame Tartu lähedal asuvasse Põllumajandusmuuseumisse. Väljasõit on kell 9.45. Hommikul koolitunde ei ole. Võta kaasa juua ja süüa ka veidi. Tagasi jõuame 17.00-18.00 paiku. Kolmapäeval teeme õppekäigust kokkuvõtte- pildista, et meeles oleks mida nägid-kuulsid.

Kolmapäev- loodusõpetuses ja kunstis teeme eilsest päevast kokkuvõtte. Inglise keele ringi lähevad Maribelid, Romet, Evert, Axu, Tomi, Kenno, Piia, Margarete, Egon ja Meribel. Ülejäänud klassijuhataja tunnis.

Neljapäev- tavaline päev. Peale tunde võimalus parandada, vastata, õppida.

Reede- ujumise päev. Kirjutame etteütluse.

Sellel nädalal rändame Venemaale. Kui kellelgi on kodus matrjoškasid või siis krokodill Genat või Potsatajat -tooge meile ka näha.


Toredat nädalat!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI