19/09/2021

SEPTEMBRI NELJAS NÄDAL

 Eelmisel nädalal olid paljud lapsed kodus haiged ja õppisid iseseisvalt. Vaatame, kuidas meil sellel nädalal lapsi koguneb. Loodan, et jätkame sama töiselt ja tublilt nagu sellel nädalal.

Kõik need lapsed, kes puudusid ja tulevad kooli nüüd, siis teiega tegelen igaühega individuaalselt. Panen siia blogisse homseks üles ka tabeli, mida kellelt ootan.

Raamatute vastamine, tööde järgi tegemine või aine selgitamine toimub neljapäeviti peale 6. tundi.

Tõdesin, et ikka ja jälle jõuavad minuni nimeta tööd. Nüüd on siis nii, et kes nime peale ei pane, teeb töö uuesti peale tunde. 

Sellel nädalal on matemaatikas kindlasti vaja joonlauda. Palun kontrolli, et see kotis oleks.

Esmaspäev on spordipäev. Koguneme kell 8:30 suurele staadionile. Pärast tuleme kooli sööma. Kui keegi ei soovi sööma tulla, siis palun anna sellest mulle hommikul teada.

Olen esmaspäeva hommikul koolis, kui keegi soovib enne spordipäeva mulle raamatut vastata, siis kirjuta mulle, et ma teaksin sind oodata. Pärast vastamist läheme koos staadionile.

Teisipäev- hommikul on õpiabi kell 7:50. Need, kellel tundi pole saavad klassi alates 8:20.

Kolmapäev- loodusõpetuse on vajalikud erinevad lehed. ( E-koolis kirjutatud kodutööks esmaspäevale) Kes kuivatada pole jõudnud, paneb ajalehe vahele ja triigib kuivaks. Inglise keele ringi lähevad need, kes pidid minema eelmisel kolmapäeval, ülejäänutel klassijuhataja tund. 

Õhtul  kell 22:22 algab sügis😊

Neljapäev- kuues tund õpiabi. Peale tunde järelvastamine ja  ja muu vastamine ka.

Reede- ujumise päev.


Eelteated

28. september- õppekäik Põllumajandusmuuseumi


Ilusat nädalat!


glitter-graphics.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI