06/02/2021

VEEBRUARI TEINE NÄDAL

 Oh, kui hea tunne on hakata siia jälle nädalainfot kirjutama!😊

TEISIPÄEV- tunnid selliselt nagu tunniplaanis (eesti keel, matemaatika, eesti keel, muusika, õpiabi ja mudilaskoor), igaüks teab kus peab osalema.

Eesti keeles teeme etteütluse. Teemaks suur algustäht ja koma. Kirjutame klassikaaslaste eesnimesid, minu ütlemise järgi. Võid kodus harjutada! Kuna ma ei tea hetkel, kuidas läheb teil kirjatähtedes kirjutamine, siis annan valida, kas kirjutate joonistähtedes või kirjatähtedes.

Too kooli oma kunstitööd ja reedel tehtud sõbrapäeva kaardid. Kaardid pane kas suuremasse ümbrikusse, mapi vahele või kileümbrikusse, mis on nimega varustatud. Vaatan kaardid läbi ja siis saate need  õigel ajal sõbrapäeva postkasti lasta.
6. tunni ajal need, kes ei ole kooris hõivatud saavad näidata oma loetud raamatut ja mina saan anda tagasisidet. Ehk jõuan mõne lapse lugemist ka kuulata.

KOLMAPÄEV- tunnid tunniplaani järgi (eesti keel, matemaatika, kunst, muusika ja IT ring)
Matemaatikas on kaalu teema. Kui kellegil on kodus väikest nn käsikaalu võiks selle kooli tuua, saaksime asju kaaluda.
Kunstis kasutame koolis olevaid asju. Oluline on, et oleks pulgaliim.

NELJAPÄEV- minul on hommikul taastusravi ja seetõttu vahetame tunde. Neljapäevased tunnid on kunst, matemaatika, eesti keel ja loodusõpetus. Kunstis värvilised pliiatsid või kui on siis viltpliiatsid. Hakkame valmistuma EV paraadiks ja joonistame sõjaväe masinaid.

REEDE- kehaline kasvatus, eesti keel, rütmika, kunst ja klassijuhataja tund.  
Rütmika tunni asemel on saalis vaatamiseks erinevad ämblikud ja Toomas Pranstibel tutvustab ja räägib nendest. Üritus on tasuline. Maksumus 2,5 eurot. 
Klassijuhataja tunnis kuulan laste lugemist. Tristan, Martin, Kasparid, Meribel, Anett, Isabell, Arabella ja Tomi ei pea 5. tunnis olema. Teie lugemisest on mul ülevaade olemas.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI