26/09/2020

VIIES KOOLINÄDAL

 Järjekordne nädal on läbi. Sellel nädala sisse mahtus spordipäev, lugemised, matemaatika iseseisev töö ja töövihikute ülevaatamine. Reedel pidasime poistega KARUKOOSOLEKUT. Selgus, et poistel on kaebusi hetkel vähe. Selle üle on mul hea meel ja needki nn kiusamised on pigem mängus tekkinud arusaamatused.

Iseseisvad tööd postitan blogisse eraldi sildi alla (vasakul), siis on võimalik kodus vaadata, kui palju peab laps lugema ja aru saama, et ülesanne lahendada. 

Töövihikus ja tööraamatus ei ole mõni laps kodus poolikuid ülesandeid lõpetanud. Siis ma kirjutasin sinna, et lõpeta. Kui parandused-täiendused tehtud, tuleb õpilane minu juurde ja näitab oma tööd. 

Lugemist püüan kuulata iga päev.


ESMASPÄEV- 4 tundi kõigile. 4. tund on kehaline kasvatus. Õpetaja kirjutas mulle nii: tund toimub Rahu Hallis. Kaasa võtta puhtad jalanõud (kivikesi ei tohi talla mustri sees olla), lühikesed spordiriided, käterätik. Riided panna eraldi riidest kotti (kilekott pole hea valik) ja siis on seda mugav tundi kaasa võtta. Tund on sees, sest võrkpallitreener soovib näidistundi lastele teha. Edaspidi oleme jälle õues.

5. tund on õpiabi, 6. tund on robotiring/malering ja 7.tund robotiring pikas päevas olevatele lastele.

TEISIPÄEV- 4 tundi kõigile , 5. tund õpiabi.

KOLMAPÄEV- 5 tundi. Nutiringis logime e-kooli ja sealt edasi juba uude keskkonda. Võiks kodus veel harjutada. 

Käelises tegevuses läheb vaja värvilist paberit, kartongi, kääre, liimi.

Kolmapäeval tegin omale sellise vaba aja 14.15-15.00 kui olen vaba ja lapsevanemad võib tulla minuga lobisema kooli.😀

NELJAPÄEV- 4 tundi kõigil.

REEDE- lastel on 3 tundi, mind ei ole koolis. Kunsti tunnis joonistus värvipliiatsitega. Peale söömist lähevad lapsed koju või jäävad pikapäeva rühma.


Mõnusat nädalat meile kõigile!


EELTEATED:

8. oktoober-õuesõppe päev Sagadis.

Esmaspäeval, 14 detsembril on jõuluetendus Rakvere teatris. Piletiraha 14 € tuua 14. oktoobriks, sest 19. oktoobriks peab piletid välja ostma.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI