19/09/2020

NELJAS KOOLINÄDAL

 Möödunud nädalasse mahtus õppekäik Oandu matkarajale ja distantsõppe päev. 

Mul on hea meel, et kolmveerand klassi õpilastest saatsid mulle eile kirja. Kindlasti lugesid juba minu saadetud vastust ka. 

 Loodan, et nädalavahetuse jooksul saavad kõik õpilased ema-isa abiga endale e-kooli konto loodud. Seda läheb meil hädasti  edaspidi vaja õppetöös. 

Tuletan meelde, et lingi kinnitamisega (g-mailil) ei ole veel e-kooli konto olemas. Viimase sammuna tuleb valida ka kool!

Seega ootan täna-homme kirju nendelt, kes veel pole kirjutanud.


ESMASPÄEV- kõigil on 4 tundi. Õpiabi lastel on viis tundi. Kuuues tund on robotiring (huvilistele) ja seitsmenda tunni ajal on robotiring pikas päevas olevatele lastele.


TEISIPÄEV- kõigil on neli tundi. Õpiabi lastel on viis tundi. kuues tund on mudilaskoor (osalejad ise teavad)


KOLMAPÄEV- on SPORDIPÄEV. Algus kell 8.30 staadionil. Koguneme kohe sinna. Tavaliselt kestab spordipäev 2- 2,5 tundi. Kooli sellel päeval ei lähe, seega koolikotti pole vaja võtta.😊 Ootan vanemaid, kellel aega ja tahtmist samuti staadionile appi. Tellisin ilusa ilma ka ära, loodame, et jõuab kohale 😉


NELJAPÄEV- kõigil neli tundi.


REEDE- kõigil neli tundi. Poistega räägin 20 minutit -nn klassijuhataja tund, seega poisid lõpetavad reedel kell 12.30. Käeliseks tegevuseks läheb vaja kahte puulehte, võimalikult värsket. Võiksid kõrvuti pandult mahtuda A4 paberile.


Tahan jagada oma rõõmu. Neljapäevane esimene tund- eesti keel nägi välja juba nagu päris koolitund. Lapsed oli usinad kõiki asju kaasa tegema ja jõudsime palju asju teha. Mul on väga hea meel!

Nüüd kirjutan ka murest. Olen hädas laste istumisega. Nad armastavad istuda laua taga jalg üle põlve või jalg istumise all või siis hoopis poollamaskledes pea toolileenil. Sama lugu on kätega. Paljud lapsed istuvad käsi põsakil ja kirjutavad, aga selliselt ei tule tähed ilusad. Palun jälgige kodus, kuidas lapsed kirjutades ja lugedes istuvad. Klassis on meil selle jaoks märksõnad "VEPA käed" VEPA jalad! ja "VEPA selg".


EELTEATED:

Esmaspäeval, 14.detsembril on jõuluetendus Rakvere teatris. Piletiraha 14 € tuua 14. oktoobriks, sest 19.oktoobriks peab piletid olema välja ostetud.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI