12/09/2020

Kolmas koolinädal

 Järjekordne nädal on läbi saanud.

Mõned tähelepanekud. 

Sellel nädalal paigutasin osa lapsi klassis ümber. Ümberpaigutusi tuleb veel. Põhjuseks on  vajadus õpilasi ettepoole, õpetajale lähemale tuua ja teisalt jutustajaid üksteisest eemale viia.

Palun rääkida kodus veepudelitest. Need on kasutamiseks meie klassi ruumis. Veepudeleid ei võeta kehalise tundi kaasa, samuti ei käida nendega mööda maja. Oleme sellest küll klassis rääkinud, aga hea on, kui kodus üle rääkida.

 Rääkisime reedel löömisest ja sõnadega haiget tegemisest. Sellest räägime koolis jätkuvalt. Lapsed teavad, et muredest tuleb rääkida mulle.  Olen väga tänulik, kui ka vanemad mulle teada annaksid, tekkinud  probleemidest.

ESMASPÄEV- Õuesõppe päev Oandul. Sõidame välja 8.30 Riietus vastavalt ilmale. On teada, et matkarada on kuiv, seega kui vihma ei saja, pole kummikuid vaja. Koolist saame kaasa kaks saiakest. Oma matkakotti võiks panna joogipudeli ja soovi korral mingit tervislikku näksimist. Bussis süüa-juua pole lubatud, võib kodus rääkida. Tagasi Rakveres oleme umbes kell 13.00.  Sellega lõppeb esmaspäevane koolipäev ja toimub kojuminek.

TEISIPÄEV- Neli tundi kõigil. Õpiabi tunnis osalevad Keity, Mait, Kaspar K, Anett, Sebastian ja Maribel M.

KOLMAPÄEV- Kolmanda tunni ajal (kunstiõpetus) anname oma panuse   maailmakoristuspäevaks ja läheme Rahu halli juurde prügi korjama. Kaasa tuleb võtta töökindad. Peale söömist tunnid jätkuvad. On viis tundi.

NELJAPÄEV- Neli koolitundi.

REEDE- esimene distantsõppe päev see tähendab, et sellel päeval kooli ei tule. Klassi kodune ülesanne on seekord mõeldud täitmiseks koos ema ja/või isaga. Ülesandeks on luua e- kooli kasutajakonto. Harjutada e-kooli sisselogimist ja e-postkasti sisselogimist. Seejärel saata õpetajale e-kiri, kuidas õnnestub e-kooli ja postkasti sisse saada. Jään teie kirju ootama.


EELTEATED:

Kolmapäev, 23. september- spordipäev algusega kell 8.30. Algus ja lõpp staadionil, kooli ei tule. Vanemad, kellel aega võivad tulla kaasa elama.

Esmaspäev, 14. detsember- jõuluetendus Rakvere teatris. Piletiraha 14-eurot võiks olla toodud 14. oktoobriks, 19.10 tuleb juba välja osta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Vali koht

  MAI